vrijdag, 14. mei 2010 - 8:38

Mogelijk familiedrama kost vier levens in Enschede

Enschede

In een woning aan de Utrechtlaan in Enschede zijn donderdagavond 13 mei kort na 23.00 uur vier doden aangetroffen. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Het betreft een 9-jarige jongen, twee vrouwen van 18- en 35 jaar en een 33- jarige man. Het kind is de zoon van de 35-jarige vrouw. De beide vrouwen zijn zussen van elkaar.

Donderdagavond 13 mei werd omstreeks 23.00 uur gemeld dat er geschoten zou zijn in een woning aan de Utrechtlaan in Enschede. Bij aankomst van de politie trof deze het kind, de twee vrouwen en de man aan. Een gemeentearts constateerde dat de slachtoffers waren overleden.

ex-man dader
‘De ex-man van de 35-jarige vrouw is de dader van de moordpartij. Hij is niet de biologische vader van het kind van de vrouw’, meldt de politie. Het slachtoffer had al eerder aangifte gedaan tegen de man wegens huiselijk geweld. Afgelopen week werd hij nog aangehouden maar al snel weer vrijgelaten. De vrouw zou geen direct gevaar lopen.

De politie heeft een vuurwapen in de woning aangetroffen. Er waren ook nog twee andere vrouwen en twee kinderen in de woning aanwezig tijdens het incident. Deze zijn opgevangen en gehoord door de politie en hen is slachtofferhulp aangeboden.

Verder onderzoek, waaronder buurtonderzoek, zal duidelijkheid moeten geven over de toedracht van het incident.
Provincie:
Tag(s):