woensdag, 22. september 2010 - 19:59

Motorrijder ernstig gewond na ongeval

Tilburg

Een 25-jarige motorrijder uit Goirle raakte dinsdagmiddag 21 september 2010 levensgevaarlijk gewond bij een verkeersongeval.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur toen het slachtoffer over de Stappegoorweg in de richting van de Ringbaan Zuid reed. Hij passeerde op de Stappegoorweg een stilstaande stadsbus. Op hetzelfde moment reed er een bestelbus over de Apennijnenweg in de richting van de Stappegoorweg. Ter hoogte van de kruising van deze twee wegen wilde de automobilist linksaf slaan. De motorrijder en de bestelbusbestuurder konden elkaar niet zien vanwege de stadsbus. Er ontstond een aanrijding, waarbij de 25-jarige motorrijder ernstig gewond raakte. Hij liep vermoedelijke hersenletsel op en is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

Leerlingen en docenten van het ROC aan de Stappegoorweg verleenden als eersten hulp aan de gewonde motorrijder. De politie ontfermde zich over de 59-jarige automobilist, die erg aangedaan was door het ongeval. Verkeersongevalanalisten van de politie Midden en West Brabant onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen.
Provincie:
Tag(s):