zondag, 15. augustus 2010 - 12:44

Motorrijder overlijdt na ernstig verkeersongeval

Den Ham

Een 46-jarige man uit Ezinge is zaterdagavond na een ernstig verkeersongeval overleden. Dit heeft de politie zondag laten weten.

De motorrijder reed op zijn motor op de Sietse Veldstraweg tussen de Hogeweg en Audard. Een 24-jarige automobilist uit Den Ham reed over dezelfde weg in tegenovergestelde richting.

In een bochtig gedeelte van de S. Veldstraweg nam de automobilist vermoedelijk de bocht met een te hoge snelheid. Daardoor kwam hij op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht. Hij kwam frontaal in botsing met de 46-jarige motorrijder.

Deze overleed op de plek van het ongeval. De automobilist werd voor onderzoek door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen lijken mee te vallen. De 24-jarige verdachte is door de politie aangehouden en ingesloten op verdenking van dood door schuld.

Het weggedeelte werd door de politie geruime tijd voor onderzoek afgesloten. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de aanrijding. Van het ongeval wordt een uitgebreide analyse gemaakt.
Provincie:
Tag(s):