zaterdag, 28. augustus 2010 - 21:44 Update: 08-07-2014 1:03

NAC heeft geen kind aan VVV, maar wel een klein kind aan Leonardo

(Elf Voetbal) NAC Breda verkeert dit seizoen nog niet in beste vorm. Desondanks wist VVV-Venlo de thuisploeg geen moment in de problemen te brengen. In een gezapige wedstrijd won NAC met 2-0.

De naar Augsburg vertrekkende Kees Kwakman denkt met plezier terug aan zijn laatste wedstrijd voor NAC. Met een prachtige crosspass bediende de verdediger Matthew Amoah, die met een knappe volley de korte hoek vond. 1-0 na elf minuten.

Halverwege de eerste helft was Donny Gorter de eerste NAC-speler met uitzondering van Amoah die dit seizoen wist te scoren. Een verre ingooi werd doorgekopt door Kees Luijckx en ingeschoten door Gorter: 2-0.

Daarna modderde VVV maar wat aan. Namens NAC was vooral Leonardo regelmatig gevaarlijk, maar hij slaagde er niet in de derde goal te prduceren. Toen hij kort voor rust gewisseld werd voor de teruggekeerde Ali Boussaboun, keurde Leonardo interim-trainers Aandewiel en Karelse geen blik waardig en liep langs de kant van de dug-out van VVV de catacomben in. Voeding voor geruchten over een aanstaande transfer.