donderdag, 21. oktober 2010 - 16:20 Update: 08-07-2014 1:02

NAC probeert extra kosten Ajax-uit op Amsterdam te verhalen

Amsterdam/Breda

(Elfvoetbal) NAC Breda moet nog langer in de wachtkamer plaatsnemen of het wordt gecompenseerd door de gemeente Amsterdam. Vanwege een ingreep van het gemeentebestuur werd plotseling een combiregeling voor het bezoek aan Ajax opgelegd.

Oorspronkelijk werd het duel gerangschikt in categorie A, waardoor vrij vervoer mogelijk pas. Maar op het laatste moment besloot de gemeente Amsterdam dat een combiregeling verplicht was, waardoor werd omgeschakeld naar categorie B.

Uit onderzoek blijkt nu dat 157 supporters van de West-Brabantse ploeg afzagen van het bezoek aan het duel in de Amsterdam ArenA. Zij hadden echter wel tickets a 24,75 euro gekocht.

NAC Breda heeft het geld inmiddels teruggestort aan haar supporters, maar wil de extra kosten nu verhalen op de gemeente. Hier vallen ook de kosten van onder meer de treinkaartjes onder van de supporters die gedupeerd zijn. Hierop is contact gezocht met de gemeente Amsterdam.

Door omstandigheden van persoonlijke aard aan de zijde van de gemeente Amsterdam zal er pas na 1 november een antwoord komen. De club zit daardoor noodgedwongen in de wachtkamer.
Categorie:
Tag(s):