maandag, 6. september 2010 - 19:00 Update: 08-07-2014 0:28

Natuurlijke geslachtskeuze werkt

Amsterdam

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de kans op een dochter op natuurlijke wijze kan worden vergroot tot ruim 80%. Het vooraanstaande tijdschrift Reproductive BioMedicine Online publiceert de resultaten van een jarenlang onderzoek door het adviesbureau Gender Consult en de Universiteit van Maastricht.

Aan het onderzoek werd deelgenomen door ruim 170 stellen met een meisjeswens. Bij aanvang hadden zij 358 zoons en 2 dochters, dus het streven naar een evenwichtig samen-gesteld gezin was een belangrijke reden om een meisje te wensen. Tijdens de behandeling kregen de echtparen adviezen op het gebied van voeding en geslachtsgemeenschap.

Het krijgen van een dochter of juist van een zoon is een diep gekoesterde wens van veel jonge ouders. Het geslacht van een baby kan vóór de conceptie op natuurlijke wijze worden beïnvloed. De vrouw volgt een dieet dat de minerale samenstelling in haar lichaam verschuift. Samen met een juiste timing van de gemeenschap kan de kans op het gewenste geslacht sterk worden vergroot.
Categorie:
Tag(s):