donderdag, 28. oktober 2010 - 10:16

Neeltje van der Meulen vermist

Emmeloord

Sinds zondagochtend wordt Neeltje van der Meulen vermist. Zij is 63 jaar en woont tijdelijk in Emmeloord. Omdat zij in depressieve toestand haar verblijfplaats heeft verlaten maakt de familie zich grote zorgen om haar.

Politie Flevoland, het KLPD en politie Fryslân hebben sinds zondag 25 oktober diverse plaatsen bezocht waar Neeltje mogelijk had kunnen zijn. Helaas zonder resultaat. Gelet op haar depressieve toestand wordt gevreesd voor haar leven.

Neeltje van der Meulen heeft de woning aan de Koningin Julianastraat in Emmeloord zondagochtend tussen 09.15 uur en 11.15 uur vermoedelijk te voet verlaten. Waarschijnlijk heeft ze alleen haar schoudertas meegenomen.

Neeltje van der Meulen is 63 jaar, heeft een tenger postuur en is circa 1.65 m lang, heeft kort rood-rossig haar en draagt een bril. Mogelijk dat ze zondag gekleed was in een zwarte middellange jas met capuchon, een grijze sjaal, een donkere lange broek en een donkerbruine schoudertas.

Mensen die Neeltje van der Meulen gezien hebben of weten waar ze momenteel verblijft, worden verzocht contact op te nemen met politie Flevoland, basiseenheid Emmeloord via: 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):