vrijdag, 3. december 2010 - 9:27 Update: 08-07-2014 0:28

Nick & Simon Symphonica in Rosso 2011

Arnhem

Na Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross en Sting zullen Nick & Simon de hoofdartiesten zijn van de zesde editie van Symphonica in Rosso. Op vrijdag 14 oktober 2011 treden Nick & Simon op in het Arnhemse GelreDome met hun grootste hits en het 40-koppige symfonische orkest van Guido’s Orchestra.

Symphonica wordt volgens de organisatoren weer een uniek evenement. Dit jaar kan het publiek een groot muzikaal feest verwachten met Nick & Simon en verrassende gasten. Met hits als Pak Maar Mijn Hand, Rosanne, Vallende Sterren, De Dag Dat Alles Beter Is, Lippen Op De Mijne, Een Nieuwe Dag en de nieuwe single Vlinders zullen zij het GelreDome op zijn kop zetten.

Nick Schilder en Simon Keizer zijn er trots op dat ze werden gevraagd voor het prestigieuze evenement: 'We vinden het geweldig om in het voetspoor te treden van alle topartiesten die ons voorgingen door komend jaar zelf de hoofdartiest voor Symphonica in Rosso te zijn. Wij gaan met Guido’s Orchestra onze hits en liedjes in arrangementen vertolken. Wij hebben er heel veel zin en gaan er een groot muziekspektakel van maken.'; aldus Nick & Simon.
Categorie:
Tag(s):