donderdag, 18. november 2010 - 14:34

Nieuwe compositietekening Vondelparksteker

Amsterdam

In vervolg op de eerder gepubliceerde compositiefoto brengt de politie vandaag een nieuwe, meer gedetailleerde compositietekening naar buiten van de man die wordt verdacht van de steekpartij in het Vondelpark in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 oktober 2010. Bij dit incident raakte een 23-jarige man ernstig gewond.

'Het is goed mogelijk dat de man die we zoeken zelf verwondingen aan zijn handen heeft opgelopen bij het incident of anderszins gewond is geraakt,' voegt politiewoordvoerder Nabil Ou-Aissa toe. De politie verzoekt iedereen die meent de man te herkennen of die andere informatie heeft over het incident contact op te nemen via 0900 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

De vorige getuigenoproep aan de hand van een compositiefoto, leverde zo'n 180 tips op. Mensen die zich al eerder met informatie bij de politie hebben gemeld, hoeven niet nogmaals te reageren, tenzij zij aanvullende informatie hebben. De reeds binnengekomen tips worden momenteel nog verder onderzocht, maar gezien de ernst van het incident doet de politie nogmaals een oproep met deze nieuwe compositietekening.

Signalement verdachte:

Algemeen - Man - Blank - Ongeveer 30 jaar - Ongeveer 1.80-1.90 m lang - Onverzorgd uiterlijk

Haar - Donkerblond piekerig haar, slordig, geen krullen - Over de oren, van achter wat langer

Gezicht - Onverzorgd - Wat langere neus - Geen sieraden

Postuur - Normaal slank postuur

Kleding - Wit t-shirt, zag er smoezelig uit, ronde hals, maar niet strak om de hals, uit de broek dragend - Glimmend jack, rits, helemaal open, mogelijk donkergroen - Slobberbroek, licht van kleur
Provincie:
Tag(s):