maandag, 20. september 2010 - 9:11 Update: 08-07-2014 0:30

Nieuwe Maserati GranTurismo MC Stradale debuteert op autoshow van Parijs

Dordrecht

De nieuwe Maserati GranTurismo MC Stradale wordt de snelste, lichtste en meest krachtige auto in de Maserati modelreeks wanneer de verkoop gedurende het eerste kwartaal van 2011 start.

De tweezits Maserati GranTurismo MC Stradale, die is geïnspireerd op de Trofeo GranTurismo MC en de succesvolle GT4 race-uitvoeringen, debuteert op de autoshow van Parijs, wordt gekenmerkt door haarscherpe handlingeigenschappen en doorbreekt de 300 km/u grens.

De GranTurismo MC Stradale is een reactie op de vraag naar een GranTurismo die de behoeften voor op de openbare weg weet te combineren met sportieve uitspattingen. Als gevolg daarvan beschikt hij over de handling- en aerodynamica-ervaring uit Maserati’s drie raceprogramma’s.

De GranTurismo MC Stradale produceert meer aerodynamische downforce zonder extra aerodynamische weerstand. Hij levert meer vermogen – 336 kW/450 pk – zonder meer brandstof te verbruiken en is bovendien wendbaarder zonder de geprezen rijkwaliteit van de GranTurismo S tekort te doen.
Categorie:
Tag(s):