dinsdag, 21. september 2010 - 21:16

NK Boerengolf en streekmarkt in Beers

Beers

Ook dit jaar wordt het NK Boerengolf weer op ‘De Tienmorgen’ te Beers gehouden. Mede door het grote succes van vorig jaar mogen wij deze wedstrijd voor de tweede keer organiseren. Naast de wedstrijd wordt er op 3 oktober ook een “boeren-streekmarkt” gehouden.

De “boeren-streekmarkt” laat weer een verscheidenheid van producten zien vanuit onze eigen regio. Daarnaast zullen de activiteiten weer in het teken staan van Dierendag. Zo kan er met de hele familie weer een ritje gemaakt worden met paard en wagen. Ook de ezels, konijntjes, poesjes en nog vele andere dieren zullen weer van de partij zijn. De dag zal verder aangekleed worden door vele muzikale optredens uit de omgeving Beers. Het kinderboerderij theater maakt het af met een verassend optreden, waardoor het een gezellig geheel zal worden voor jong en oud.

Naast de streekmarkt wordt er natuurlijk het NK boerengolf gehouden. Omdat wij na afloop erg veel enthousiaste reacties hebben gehad, hebben wij besloten om naast het NK ook een Beers Kampioenschap in het leven te roepen. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om met de Nederlandse titel en de 1.000,- euro naar huis te gaan, maar ook met het Beers Kampioenschap.
Provincie:
Tag(s):