zaterdag, 13. maart 2010 - 19:19

Nog steeds géén enkel spoor van vermiste Milly Boele

Dordrecht

Het onderzoek van het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de Politie Zuid-Holland-Zuid naar vermissing van Milly Boele heeft op de vierde dag van haar verdwijning nog geen doorbraak opgeleverd.

Na onder meer het verspreiden van sms-alert, onderzoek door een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten, het uitgeven van Amber Alert en uitgebreide media-aandacht, tast de politie nog in het duister.

De politie heeft de afgelopen dagen uitgebreid gesproken met de directe familie van Milly, met buren en buurtbewoners. Ook vrienden, vriendinnen, kennissen, klasgenoten, docenten en anderen die in contact met Milly stonden zijn, bevraagd. Verder heeft de politie meerdere buurt-onderzoeken en passantenonderzoeken uitgevoerd en zijn in een deel van de wijk Sterrenburg brieven bezorgd bij mensen die nog niet met de politie gesproken hebben.

Daarnaast zijn van woensdag 10 maart tot en met zaterdagochtend 13 maart bij de politie zo’n 60 tips binnengekomen. Al deze tips worden op bruikbaarheid en betrouwbaarheid onderzocht en nagelopen. De verkregen informatie heeft echter nog niet geleid tot het antwoord op de vragen wat er op woensdagmiddag 10 maart is gebeurd en waar Milly nu is.

Rechercheurs van het Team Grootschalige Opsporing hebben op 13 maart gesproken met de man die op camerabeelden staat die op 10 maart rond 18.30 uur van de Schuilenburg zijn gemaakt. Het gaat om een vader uit de wijk Sterrenburg die met zijn kind aan het einde van de bewuste woensdagmiddag in hun rode auto op de Schuilenburg aankwamen.

Het staat voor het Team Grootschalige Opsporing vast dat de vader en zijn kind daadwerkelijk de mensen op de camerabeelden zijn. De vader meldde zich zelf bij de politie en was zeer meewerkend.

De Politie Zuid-Holland-Zuid zet het onderzoek naar de verdwijning van Milly Boele onverminderd voort en blijft daarbij een beroep doen op het publiek. Wie informatie heeft die helpt in het onderzoek en de kans op het vinden van Milly vergroot, wordt dringend verzocht contact met de Politie Zuid-Holland-Zuid op te nemen.
Provincie:
Tag(s):