maandag, 6. december 2010 - 23:06

Omnisport opent winterattractie voor schaatsliefhebbers

Apeldoorn

Medio december is Apeldoorn een winterattractie rijker.

Vanaf die datum kan er zes weken lang geschaatst worden op de nieuwe 400 meter lange kunstijsbaan bij Omnisport Apeldoorn. De officiële opening vindt plaats op donderdag 16 december door de Apeldoornse wethouder Spoelstra en schaatser Erik Hulzebosch.
Vanaf woensdag 15 december kunnen de ijzers weer uit het vet worden gehaald om de eerste rondjes te rijden op IJsbaan Omnisport, de nieuwe kunstijsbaan bij Omnisport Apeldoorn. IJsbaan Omnisport biedt voor elk wat wils, van jong tot oud, van absolute beginner tot doorgewinterde schaatsfanaat en kan gebruikt worden voor wedstrijdschaatsen, recreatief schaatsen en schoolschaatsen. De 400 meter lange ijsbaan heeft een apart kindergedeelte. Bij de koek en zopie kraam van IJsvereniging DNIJ kunnen bezoekers opwarmen met warme chocolademelk en een gevulde koek.

Schaatser Erik Hulzebosch mag dan niet ingeloot zijn voor de Friesche Elfstedentocht, in Apeldoorn heeft hij de wildcard inmiddels ontvangen en zal hij op donderdag 16 december om 14.00 uur, samen met de Apeldoornse wethouder Spoelstra, zorgen voor de officiële opening van de kunstijsbaan. Op zaterdag 18 december organiseert IJsvereniging DNIJ een demonstratiemiddag.

Die middag is IJsbaan Omnisport voor iedereen gratis toegankelijk. Bij de ijsbaan is voldoende gratis parkeergelegenheid. Meer informatie over prijzen en openingstijden van IJsbaan Omnisport (De Voorwaarts 55, Apeldoorn) is te vinden op www.omnisportapeldoorn.nl
Provincie:
Tag(s):