zaterdag, 4. december 2010 - 17:51

Ongeval op N48; bestuurder overlijdt in het ziekenhuis

Zuidwolde

Vrijdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N48. Een 49-jarige man uit Deventer reed met zijn twee zoontjes van 8 en 9 jaar over de N48 toen hij door nog onbekende reden op de verkeerde weghelft terecht kwam.

Hij botste hierop frontaal tegen een vrachtwagen, sloeg met zijn auto over de kop en kwam op de zijkant tot stilstand. Omstanders hebben één van de twee zoontjes direct uit het voertuig kunnen halen en eerste hulp verleend. Hij was lichtgewond.

De man en zijn andere zoon zaten enige tijd bekneld en zijn door de brandweer uit het voertuig gehaald. Beiden waren zwaargewond. Alle drie de familieleden zijn overgebracht naar het Sofia Ziekenhuis te Zwolle.

Tijdens de botsing kon een 39-jarige vrouw uit Dedemsvaart welke achter de man uit Deventer reed, haar voorganger niet meer ontwijken. Zij botste tegen de auto van de man uit Deventer. Zij raakte niet gewond.

De 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Heeten is ter plaatse ook direct opgevangen door omstanders welke eerste hulp hebben verleend. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg. De 49-jarige man uit Deventer is later die avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.
Provincie:
Tag(s):