vrijdag, 27. augustus 2010 - 21:08

Op- en afritten kruising A58-Vosdonk afgesloten

Etten-Leur

De wegaansluiting van het bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur op de rijksweg A58 (oprit / afrit 19) wordt binnenkort gereconstrueerd. In verband daarmee is vanaf vrijdag 3 september, 20.00 uur tot en met maandag 13 september, 06.00 uur een deel van de provinciale weg Vosdonk afgesloten en het kan het verkeer ook geen gebruik maken van de beide opritten naar de rijksweg en van de zuidelijke afrit van de A58.

Vosdonk is alleen bereikbaar via de noordelijke afrit 19 uit de richting Breda. Verkeersafsluitingen en omleidingen worden met borden aangegeven.

Bedrijventerrein Vosdonk is ook alleen bereikbaar via de noordelijke afrit 19. Verkeer vanuit de richting Roosendaal met bestemming Vosdonk dient door te rijden tot afslag 18.

Verkeer vanaf het bedrijventerrein Vosdonk naar de A58 wordt geleid via de rotonde Vos-donk-Parklaan, Nijverheidsweg, Parallelweg, Roosendaalsebaan en kan via oprit 20 zijn weg vervolgen op de rijksweg.

Omdat vrachtwagens en personenauto’s gebruik maken van de parallelweg Vosdonk naar de Lokkerdreef, is er tijdelijk geen langzaam verkeer op deze parallwelweg mogelijk. Verkeer vanuit St. Willebrord / Sprundel richting Etten Leur moet omrijden via de Ettensestraat, Broekestraatje, Polderstraat en Grauwe Polder.

Fietsverkeer vanaf Vosdonk kan ook via het fietspad langs Vosdonk, Bolwerk en het viaduct Irenestraat in St.Willebrord / Sprundel komen.
Provincie:
Tag(s):