dinsdag, 22. juni 2010 - 10:43

Opnieuw aandacht voor brand bij Weerter papiercentrale

Weert

De politie in Weert gaat opnieuw aandacht besteden aan de brand in de papiercentrale aan De Fuus in de nacht van 9 op 10 november 2007. De politie roept iedereen die meer informatie heeft over deze zaak contact op te nemen met de politie. Uit de informatie die de politie onlangs kreeg over deze zaak blijkt namelijk dat meer mensen belangrijke informatie hebben over deze brand die van groot belang kan zijn voor dit onderzoek.

In de uitzending van Weert TV zal vandaag nogmaals een getuige oproep te zien zijn van de politie en zal de foto van de verdachte getoond worden. Tevens is een opsporingsbericht met de foto van de verdachte te zien op de site van www.Weertdegekste.nl, de hyves pagina van de politie Limburg-Noord. Ook via twitter zal dit bericht verspreid worden.

In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 november 2007 werd de papiercentrale aan De Fuus in brand gestoken. Rond 04.00 uur 's nachts fietste een persoon heen en weer over De Fuus en langs de oudpapiercentrale. Vlak daarna werden de eerste rookwolken bij het bedrijf gezien. Het schadebedrag van deze brand loopt in de miljoenen euro's.

De politie is op zoek naar getuigen van deze brandstichting. Alle informatie over de brand bij oudpapiercentrale Wiermans is welkom. Tips kunnen doorgegeven worden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000
Provincie:
Tag(s):