zondag, 28. februari 2010 - 23:13

Opnieuw overval op Arnhems benzinestation

Arnhem

Een benzinestation aan de Rosendaalseweg in Arnhem is vanavond, zondag 28 februari, wederom overvallen. Een tot dusver onbekende man wist na bedreiging van de kassier er met een onbekend geldbedrag vandoor te gaan.

Bij het incident raakte niemand gewond. Kort na de overval kon een verdachte worden aangehouden. Het gaat om een 21-jarige Arnhemmer. Het benzinestation werd afgelopen vrijdagavond ook al overvallen door twee nog onbekende mannen.

De overval van zondagavond vond rond kwart voor zeven plaats. De overvaller kwam de winkelruimte binnen en bedreigde de kassier met een steekwapen. Daarbij wist hij geld buit te maken waarna hij er te voet vandoor ging richting Vondellaan. Op het moment van de overval waren er geen klanten in de zaak.

Volgens het slachtoffer ging het om een jongen of man geheel in het donker gekleed met een vermoedelijk Antilliaans accent. De politie stelt een onderzoek in en roept ondanks de aanhouding van een verdachte getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. Getuigen kunnen ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):