woensdag, 17. maart 2010 - 16:17

Overvaller op heterdaad aangehouden in Almere

Almere

Rond 12.00 uur woensdagochtend hebben agenten een overvaller op heterdaad aangehouden op de Binnenhof in Almere Haven. De man wordt er van verdacht even daarvoor een postkantoor aan de Marktgracht te hebben overvallen.

De 36-jarige verdachte uit Almere werd tijdens zijn vlucht onderschept door een eenheid die op de melding afgekomen was. De man is ingesloten en zit vast.

De overvaller kwam even voor twaalf uur een postkantoor aan de Marktgracht binnen. Onder bedreiging van een wapen deed de man een greep in de kassa. Met onbekende buit is de man het postkantoor uitgevlucht richting de Binnenhof.

Er gingen direct na de melding verschillende eenheden ter plaatse. Aan de hand van het doorgegeven signalement heeft één van de eenheden de verdachte in de kraag gevat. De Forensische Opsporing doet sporenonderzoek op het plaats delict.

Diverse getuigen die op het moment van de overval en de aanhouding in de buurt waren worden gehoord. Het overvallenteam van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):