woensdag, 18. augustus 2010 - 14:18

Parcoursverkenning Bridge to Bridge

Arnhem

Over iets meer dan drie weken vindt de 25e Bridge to Bridge plaats. Het parcours van deze Arnhemse stadsloop is aangepast. Om u optimaal voor te bereiden op dit nieuwe parcours organiseert De Loper op zondag 22 augustus een gratis parcoursverkenning.

De Loper heeft in aanloop naar de Bridge to Bridge op drie plaatsen clinics verzorgd in aanloop naar de Bridge to Bridge die op 12 september plaatsvindt. Voor deze clinicdeelnemers in eerste instantie, voor de leden van De Loper in tweede en voor alle andere belangstellenden in derde instantie organiseert De Loper een parcoursverkenning op alle drie de afstanden. De organisatie van de Bridge to Bridge heeft de parcoursen drastisch gewijzigd. De Loper zorgt voor voldoende trainers om alle hardlopers te begeleiden.

De start is om 9.00 uur op de Markt bij het Provinciehuis in Arnhem. Na afloop is er sportdrank. Deelname is voor iedereen gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@de-loper.com.

Op woensdag 18 augustus wordt het parcours van de Sevenaerrun verkend. Ook voor deze verkenning is deelname gratis. De Loper vertrekt vanaf de sterrenwacht aan de Breulylaan om 19.30 uur.
Provincie:
Tag(s):