vrijdag, 5. november 2010 - 17:47

Pinautomaten doelwit van criminelen

Maastricht

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben criminelen in Beek en met name in Maastricht toegeslagen bij bedrijven en op plaatsen waar pinautomaten zijn bevestigd.

In Beek werd een ramkraak gepleegd bij een tankstation aan de Stationsstraat. De daders gingen er met nog onbekende buit vandoor. In Maastricht was een betaalautomaat op Plein 1992 het doelwit, waarbij onbekenden met een zwaar voorwerp de automaat kapot sloegen en er met de dagopbrengst vandoor gingen. 

Aan de Keurmeestersdreef in Maastricht sloegen criminelen toe bij een winkel waar zij dozen wijn meenamen. Op de Wijsdomruwe werd met een auto een pinautomaat gekraakt, die daarbij volledig vernield raakte. Agenten troffen bij aankomst de auto aan die hierbij werd gebruikt en die door de daders was achtergelaten. Op de Populierenweg in Maastricht vonden agenten nog een auto. Deze stond in brand en is mogelijk bij één van de ramkraken gebruikt. Verder waren inbrekers actief bij bedrijven aan de Porseleinstraat, de Borgharenweg, de Herculeshof en de Oostermaasweg.
Provincie:
Tag(s):