donderdag, 4. maart 2010 - 22:03

Politie achtervolgt auto met geknevelde man op A1

Terschuur

De politie Noord- en Oost-Gelderland en de politie Gelderland-Midden hebben donderdag rond 17.30 uur drie personen aangetroffen in een voertuig op de A1 nabij Apeldoorn en overgebracht naar het politiebureau in die stad. Een van de mannen was gekneveld.

Rond 17.00 uur werd de politie gebeld door een getuige die zich bevond op parkeerplaats Palmpol bij Terschuur en was aangesproken door een geknevelde man. Toen de man hem ter woord stond, kwam een auto aanrijden. De inzittenden van dit voertuig trokken de geknevelde man in de auto en reden er vervolgens vandoor. Daarop ontstond een achtervolging op de A1 door de snel ter plaatse gekomen politie Gelderland-Midden waarbij ook het korps landelijke politiediensten betrokken was. Gealarmeerde politie-ambtenaren van de politie Noord- en Oost-Gelderland konden de auto op de A1 tussen Apeldoorn en Deventer aan de kant zetten, waarna alle inzittenden werden overgebracht naar het bureau. 


Op dit moment wordt onderzocht wat de relatie tussen de drie personen is en wat de betrokkenheid van elk van hun is. Ook hoopt de politie duidelijk te krijgen over het hoe en waarom van dit incident. 


Provincie:
Tag(s):