woensdag, 18. augustus 2010 - 21:41

Politie arresteert acht gesignaleerde mannen

Oisterwijk

Dinsdag en woensdag zijn tijdens controles in het kader van inbraakpreventie maar liefst acht mannen aangehouden die gesignaleerd stonden in het opsporingsregister.

Het ging in vijf gevallen om openstaande boetes variërend van 37,50 euro tot 2720 euro. Ook werden een fiscaal wanbetaler, een gezochte auto-inbreker en een man die nog 14 dagen moet zitten aangehouden.

■Op de Waterhoefstraat werd vanmorgen rond 11.45 uur een 234-jarige Tilburger aangehouden die nog een boete van 37,50 euro had open staan.

■Een 28-jarige Tilburger werd vannacht omstreeks 04.15 uur op de Ringbaan Zuid aan de kant gezet. Voor hem stond nog 2720 euro open. Binnen tien minuten stond er een vriend van hem aan het politiebureau die de boetes betaalde. Dat zijn nog eens echte vrienden!.

■Een 38-jarige Tilburger werd vannacht omstreeks 04.20 uur gecontroleerd op de Groenstraat. Hij moest 140 euro afrekenen aan openstaande boetes.

■Een 27-jarige Bredanaar werd dinsdagavond omstreeks 21.15 uur op het Wilhelminapark gecontroleerd met zijn auto omdat agenten zagen dat hij in verboden richting reed. Hij had drie boetes openstaan voor een bedrag van 390 euro. Zijn vader kwam die aan het bureau betalen.

■Een 36-jarige man uit Groningen werd dinsdagmiddag omstreeks 17.00 uur gecontroleerd op de Hoefstraat. Hij bleek nog gezocht te worden door de politie Groningen in verband met een auto-inbraak.

■Dinsdagmiddag werd omstreeks 15.00 uur op de Veldhovenring een 33-jarie Tilburger gecontroleerd. Hij stond in het opsporingsregister vermeld als fiscaal wanbetaler. Zijn auto is in overleg met de Belastingdienst in beslag genomen. Tevens kreeg hij nog een proces-verbaal omdat hij een auto bestuurde terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

■Dinsdagmiddag werd omstreeks 17.30 uur op zijn huisadres een 45-jarige Tilburger aangehouden die nog 14 dagen hechtenis moest uitzitten. Hij werd naar het cellencomplex overgebracht.

■De nacht van maandag op dinsdag werd tijdens een postactie in Oisterwijk op de Moergestelsweg omstreeks 04.00 uur een auto met daarin een 25-jarige Oisterwijker gecontroleerd. Voor hem stond nog 1551,75 euro open. Hij werd aangehouden. In de auto werd ook nog een zakje hennep aangetroffen. Dinsdagmorgen had de man na diverse telefoontjes met vrienden en bekenden het geldbedrag bijeen gesprokkeld waarna hij rond 11.45 uur werd vrijgelaten.
Provincie:
Tag(s):