dinsdag, 23. februari 2010 - 13:42

Politie bedankt hulpvaardige burgers bij aanhouding scooterdieven

Veenendaal

Afgelopen zondag heeft de politie drie verdachten kunnen aanhouden dankzij de hulp van een aantal alerte en behulpzame burgers!

De politie wil deze mensen bedanken voor hun inzet. Drie jongens in de leeftijd van 14 en 16 jaar reden die middag op een gestolen scooter. Een alerte autobolist zag dat drie jongens ter hoogte van de sportvelden aan de Wageningselaan wegrenden voor de politie en dat zij de scooter op het wegdek lieten vallen. De automobilist stelde de scooter veilig door er met zijn auto voor te gaan staan en zijn alarmlichten aan te doen en bij de scooter te blijven.

Daarnaast stond een welwillende man zijn fiets af aan een agent die hij zojuist had gewezen op een verdachte die in de struiken lag op de kruising Groeneveldselaan/Industrielaan. Tenslotte wezen bewoners van een galerijflat vanaf hun balkon aan de Grote Pekken de zoekende agenten op de verdachte in de bosjes. Deze 14-jarige Veenendaler kan daarop direct worden aangehouden. Alledrie de verdachten zitten nog steeds vast.
Provincie:
Tag(s):