donderdag, 11. februari 2010 - 14:19

Politie doet onderzoek naar auto te water

Bernisse

De politie onderzoekt de toedracht van de auto die gisteravond rond kwart over negen te water is geraakt aan de Spuidijk in Bernisse.

De auto raakte, door tot nog toe onbekende oorzaak, te water. Toen de politie gisteravond ter plaatse kwam was de bestuurder van de auto, een 39-jarige man uit Hellevoetsluis, uit het water en werd opgevangen door een getuige. De man was moeilijk aanspreekbaar, dus kon er niet achterhaald worden of er nog meer personen in de auto zaten. De brandweer heeft tot kwart voor twaalf 's-avonds gezocht om het voertuig te lokaliseren.

Het bestuurder van de auto is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het Ruwaard van Putten Ziekenhuis (RPZ) in Spijkenisse. Ook had de bestuurder last van pijn op de borst en misselijkheid. De man kon rond half één in de nacht van woensdag op donderdag het ziekenhuis verlaten.

Donderdagochtend zijn de pogingen om het voertuig te lokaliseren hervat. Er wordt vanuit gegaan dat de bestuurder de enige inzittende was tijdens het ongeval.
Provincie:
Tag(s):