donderdag, 28. oktober 2010 - 21:03

Politie Gelderland-Zuid start met Twitter

Gelderland-Zuid

Politie Gelderland-Zuid start met Twitter, PolitieGLZ. Het betreft een éénjarige pilot.

Met Twitter wil de politie u informeren over wat zij doen in de regio en u betrekken bij zaken die in uw omgeving spelen. U kunt hun nu al volgen op Twitter.

Naast de reguliere nieuwsberichten die de politie dagelijks op de website plaatst ook via Twitter op de hoogte houden van wat er in de regio Gelderland-Zuid gebeurt. Het medium ondersteunt daarmee de huidige middelen, zoals de website en SMS-Alert.

Het korps zal regelmatig berichten plaatsen, zogenaamde tweets. Met deze tweets willen zij u onder andere informeren over actuele campagnes en uw hulp vragen door middel van getuigenoproepen. Misschien heeft u informatie die ons kan helpen bij een onderzoek.

De twitteraccount, PolitieGLZ, is een proef in deze regio. Na een half jaar vindt er een tussenevaluatie plaats. Hierbij zullen zij u om uw mening vragen. Na een jaar zal een eindevaluatie plaats vinden, waarna besloten zal worden of het korps op dezelfde wijze doorgaat of dat een en ander aangepast moet worden.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden van Politie Gelderland-Zuid en hebt u zelf een Twitter-account? Ga dan naar @politieGLZ en druk op ‘follow’. Vanaf dat moment ontvangt u iedere tweet die het korps plaatst.

Wanneer u zelf geen account hebt, kunt u via Twitter wel op de hoogte blijven van de tweets van het korps. Ga naarwww.twitter.com/PolitieGLZen bekijk de tweets.
Provincie:
Tag(s):