woensdag, 9. juni 2010 - 18:18

Politie onderzoekt mishandelingen

De politie Limburg-Zuid stelt een onderzoek in naar twee mishandelingen die dinsdagavond en woensdagochtend plaatsvonden.

In Heerlen werd woensdag even voor 12:00 uur een 21-jarige vrouw uit Hoensbroek ernstig mishandeld door twee vrouwen bij het busstation aan de Spoorsingel. De twee vrouwen smeten het slachtoffer tegen de grond, waarna het slachtoffer door hen diverse malen werd geschopt en geslagen. Hoewel één van de daders op het moment van de mishandeling een jong kind bij zich had, vormde dit voor haar geen beletsel de mishandeling te plegen. Omdat het voorval op klaarlichte dag bij een groot busstation plaatsvond, gaat de politie ervan uit dat meerdere mensen hiervan getuige zijn geweest.

Een 51-jarige inwoner van Stein werd dinsdagavond beroofd toen hij rond 23:00 uur langs het kanaal tussen Elsloo en Stein fietste en plotseling door twee mannen van zijn fiets werd geduwd. De twee mannen sloegen het slachtoffer en namen hem zijn geld en papieren af. Hierna gingen de twee ervandoor. De politie heeft de straatroof in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):