zondag, 19. december 2010 - 22:07

Politie onderzoekt schietincident bij Glazen Huis in Eindhoven

Eindhoven

De politie is zondag een onderzoek begonnen na een schietincident op de Hermanus Boexstraat waarbij twee mannen van 19 en 22 jaar uit Eindhoven gewond zijn geraakt. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Het schietincident gebeurde zondagochtend rond 5.30 uur. Vooralsnog gaat de politie uit van een uit de hand gelopen ruzie. De twee slachtoffers zijn beide geraakt in het bovenlichaam en opgenomen in een ziekenhuis. Ze zijn niet levensbedreigend gewond.

Politieonderzoek
De politie is op zoek naar de dader(s). Een groot deel van de Hermanus Boexstraat is sinds 5.30 uur afgesloten voor technisch (sporen)onderzoek. Het is onbekend hoe lang dat nog gaat duren. De politie zoekt getuigen van het schietincident of mensen die weten wie en/of waar de dader(s) is/zijn. Zij kunnen contact opnemen met de Gezamenlijke Recherche Eindhoven via 0900-8844.

Glazen Huis
Het schietincident speelde zich af in de omgeving van het Glazen Huis op de Markt in Eindhoven. De politie heeft vooralsnog geen aanwijzingen dat het incident daar iets mee te maken heeft. Wel wordt het toezicht rond het Glazen Huis verscherpt laat de gemeente Eindhoven zondag weten.
Provincie:
Tag(s):