vrijdag, 27. augustus 2010 - 10:20

Politie Twente gaat op afspraak werken

Enschede

Tijdens de zomerperiode heeft Politie Twente ervaring opgedaan met het werken op afspraak. Dit bevalt zo goed, dat deze werkwijze nu wordt voortgezet. Na een evaluatie zal worden bekeken of deze manier van werken definitief wordt ingevoerd.

Zoals al een aantal jaren gebruikelijk gedurende de zomerperiode, kenden de politiebureaus in Twente een minder ruime openstelling voor het publiek. Nieuw echter, was dat de politie burgers vroeg om eerst even een afspraak te maken voordat ze naar het bureau kwamen. Het doel was ervaring op te doen met het werken op afspraak, een belangrijk onderdeel van een project waarbij de politie werkt aan het moderniseren van haar intake proces. Het uitgangspunt is; meer service en het bieden van moderne vormen van dienstverlening, die tevens helpen bij een effectieve en efficiënte manier van werken.

Met deze nieuwe werkwijze en openingstijden vanaf 30 augustus wil de politie het werken op afspraak bevorderen. Burgers worden met nadruk verzocht om even te bellen voordat zij het naar bureau komen onder het motto ‘Voorkom wachten, maak een afspraak!’
Provincie:
Tag(s):