dinsdag, 24. augustus 2010 - 10:50

Politie zoekt contact met medewerkers en eigenaren benzinestations

De politie IJsselland roept de hulp van medewerkers en eigenaren van benzinestations in bij het oplossen van de moord op de 34-jarige Steenwijker Halil Erol. De auto van Halil Erol werd op maandagavond 8 maart brandend aangetroffen op een parkeerterrein in Haren (Groningen).

De kentekenplaten van de auto waren op dat moment niet meer op de auto aanwezig. Het kenteken dat bij de auto hoort (16-HG-TJ) is echter in april en mei nog driemaal geregistreerd in de buurt van Rotterdam en Zoetermeer. De politie houdt er rekening mee dat het kenteken ook is gebruikt voor zaken zoals bijvoorbeeld tanken zonder te betalen. Hier is echter (nog) geen aangifte van bekend bij de politie. De politie roept daarom medewerkers en eigenaren van benzinestations op om te kijken of er bij hen is getankt zonder te betalen met behulp van het kenteken 16-HG-TJ. De politie hoopt dat er in dat geval bewakingsbeelden beschikbaar zijn waarop eventuele verdachten te zien zijn.

Halil Erol, een vader van twee jonge dochters, werd sinds zaterdag 6 februari vermist. Een maand later, op maandagavond 8 maart rond 22.45 uur werd zijn auto, een zilvergrijze Daewoo Lanos model hatchback, brandend aangetroffen in Haren (Groningen).

Op dinsdag 22 juni werden de ledematen van Halil Erol aangetroffen in de Steenwijker AA, net buiten de gemeentegrens van Steenwijkerland. Zijn armen en benen waren verpakt in een zandkleurige polyester zak, met klittenbandsluiting, van 53 x 115 cm. Over de volle lengte van deze zak loopt in het midden een stiknaad.
Provincie:
Tag(s):