vrijdag, 16. juli 2010 - 11:02

Politie zoekt getuigen van overval op hotel

Vlaardingen

De recherche van het district Waterweg-Noord heeft een onderzoek ingesteld naar een overval op een hotel in Vlaardingen.

In de nacht van woensdag op donderdag kwam een man het hotel aan de Westlandseweg binnen. Hij pakte een vuurwapen gelijkend voorwerp en bedreigde de baliemedewerker hiermee.

De medewerker gaf een geldbedrag aan de overvaller. De dader verliet het hotel en rende weg in de richting van de Texaco. De baliemedewerker raakte niet gewond. Hij krijgt slachtofferhulp.

De politie heeft direct een grootschalig onderzoek opgestart. Hierbij is de dader niet meer aangetroffen.

De dader is een negroide man van ongeveer 25 jaar oud. Hij is 1.85 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg een zwarte pet en een trainingsjack waarvan de bovenzijde zwart is en de onderzijde rood. Tussen het rode gedeelte en het zwarte gedeelte zat een witte bies of streep. Verder droeg hij een zwarte joggingbroek met witte bies of streep in de lengte van de broekspijp. Hij had witte sportschoenen aan en droeg een zwarte rugzak.

De dader kwam rond kwart voor twee aanlopen uit de richting van het Texaco tankstation. Korte tijd later rende hij in dezelfde richting weer terug.

Heeft u meer informatie over deze overval of over de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van het district Waterweg-Noord via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):