zondag, 10. oktober 2010 - 15:04

Politie:Dode Kaatsheuvel is taxichauffeur uit Tilburg

Kaatsheuvel

De politie heeft zondag bevestigd dat de dode man, die zaterdagochtend aangetroffen is op de Duinlaan in Kaatsheuvel een 37-jarige taxichauffeur uit Tilburg is.

Een Team Grootschalig Onderzoek bestaande uit 25 rechercheurs, buigt zich over de zaak. Zondagmiddag zal bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) sectie worden verricht op het lichaam.

Zaterdagochtend tegen 08.00 uur ontving de politie via 112 de melding dat op de Duinlaan het lichaam van een man was aangetroffen. Politie en de ambulancedienst spoedden zich ter plaatse.

Op de Duinlaan, een weg gelegen tussen meerdere campings, troffen de hulpdiensten een taxi en het lichaam van de man aan. Hij was overleden. Naar aanleiding van het eerste politieonderzoek vermoedt de politie dat er sprake is van een misdrijf.

Om het onderzoek te kunnen verrichten werd de omgeving ruim afgezet. Technische rechercheurs van de politie Midden en West Brabant hebben tot 20.00 uur zaterdagavond aangetroffen sporen op de Duinlaan onderzocht. ‘Het in gang gezette buurtonderzoek zal ook zondag voortgezet worden’, meldt de politie.

Collega’s werk neergelegd
Vannacht van 03.30 uur tot 04.30 uur hebben ongeveer 50 collega's van het slachtoffer, zelfstandige taxichauffeur op de Heuvelring in Tilburg stilgestaan bij zijn dood.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk in de nacht of vroege ochtend van zaterdag 09 oktober 2010 iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Duinlaan. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld misdaad Anoniem: 0800-7000
Provincie:
Tag(s):