maandag, 22. november 2010 - 17:52

Pools slachtoffer woningbrand door misdrijf om het leven gebracht

Rotterdam

Onderzoek door de politie naar aanleiding van een woningbrand waarbij een 30-jarige Poolse vorige week woensdag is omgekomen heeft uitgewezen dat de man door een misdrijf om het leven is gebracht. ‘Een rechercheteam van 20 politiemensen onderzoekt het misdrijf’, meldt de politie maandag.

Een grootschalig rechercheteam onderzoekt de dood van een 30-jarige Poolse man die op woensdag 17 november gevonden is in zijn woning in de Tapuitstraat in Rotterdam.

Familie van de man kon die dag geen contact met hem krijgen en vroeg aan kennissen om hem in zijn huis op te zoeken. De kennissen vonden de man levenloos in zijn slaapkamer, waar een brand had gewoed.

Aanvankelijk leek het er op dat de man door de brand om het leven was gekomen en dat het om een noodlottig ongeluk ging maar politieonderzoek wees uit dat het om een misdrijf gaat.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met getuigen of personen die belangrijke informatie hebben over dit misdrijf. Alle informatie is belangrijk om helderheid in dit onderzoek te krijgen en de dader(s) zo snel mogelijk te arresteren.
Provincie:
Tag(s):