donderdag, 4. november 2010 - 11:21 Update: 08-07-2014 1:02

Postbodes op 16 november naar Den Haag

Den Haag

De kans is zeer groot dat de post op dinsdag 16 november niet bezorgd word. Dan leggen postbodes van TNT waarschijnlijk het werk neer voor 24 uur.

Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak en BVPP hebben besloten dat op 16 november een landelijke actiedag plaatsvindt in Den Haag. De medewerkers van TNT leggen die dag voor 24 uur het werk neer uit protest tegen het gedwongen massaontslag van duizenden collega’s. De landelijke actiedag begint bij “De Groene Toren”, het hoofdkantoor van TNT Productie aan de Prinses Beatrixlaan.

TNT heeft nog tot maandag 8 november 12.00 uur de tijd om te reageren op het ultimatum van de vakbonden om een staking te voorkomen. Maar tot op heden hebben de bonden niets vernomen van het postbedrijf.

De voorbereidingen voor de staking op 16 november gaan daarom onverminderd verder. Consumenten en bedrijven kunnen in die week hinder ondervinden van de actie doordat vertraging optreedt in de postbezorging, maar voorzieningen zijn getroffen om te zorgen dat medische post en rouwpost wel worden bezorgd.
Categorie:
Tag(s):