woensdag, 27. oktober 2010 - 10:28

Programma de11devande11e bekend

Maastricht

Het programma voor de11devande11de 2010 is rond. Van 11.11 tot 20.00 uur treden op het Vrijthof in Maastricht weer vrijwel alle Limburgse topartiesten op tijdens de opening van het Limburgse Vastelaovendsseizoen. Ook dit jaar biedt de organiserende Sjeng Kraft Kompenei de bezoekers uit heel Limburg weer een uitgebreid programma vol verrassende onderdelen.

Zo staan onder meer de vernieuwende Balkan Beats van Bolota Bala Banda op het programma. Maar midden op de dag is er ook een tribute door verschillende Limburgse toppers aan de man naar wie de Kompenei is genoemd en waar de11devande11de als levend standbeeld voor is opgericht: muzikant en componist Sjeng Kraft. Verder staat natuurlijk het optreden van Fabrizio met zijn Look-Alikes op het programma. Ook wordt er een poging ondernomen om het 'Officieus-Euregionaal-Record-Zumba-Aus-Tirol-tanzen' te vestigen samen met Limbo Express. Verder staan alle winnaars van de verschillende Limburgse ‘Konkoersen’ op de bühne. 
De artiestenparade bestaat verder uit Big Benny, Dieter Koblenz, Traöt in de Gaöt, Ziesjoem, Frans Croonenberg, Kartoesj, Frans Theunisz, de Janse Bagge Bend, Paul en Leo, Toddezek en nog vele anderen. Met uiteraard Beppie als vaste afsluiter.
Provincie:
Tag(s):