vrijdag, 5. november 2010 - 21:48 Update: 08-07-2014 1:02

PSV wil Braziliaanse testspeler contract aanbieden

Eindhoven

(Elfvoetbal) Ondanks het drukke Europese programma van PSV deze week, hebben de Eindhovenaren twee jonge verdedigers op proef. Het gaat om de Braziliaan Pablo en de Serviër Jovan Krneta.

PSV ontdekte Pablo Nascimento Castro eind vorig seizoen tijdens een trip door Brazilië. De 19-jarige centrale verdediger maakte, onder meer door te scoren, indruk in het duel van de Eindhovenaren tegen zijn club Ceará. Krneta is een 18-jarige rechtsback van Partizan Belgrado en Servië Onder 19.

Beide spelers krijgen deze week de kans om hun kunsten te vertonen in een oefenwedstrijd van Jong PSV tegen het Duitse Borussia Mönchengladbach.

Met de komst van het duo lijkt PSV in te willen spelen op het vertrek van Jagos Vukovic (niet goed genoeg) en Maza Rodriguez (strubbelingen bij contractverlenging).

Update 1: PSV is zeer tevreden over testspeler Pablo. De Eindhovenaren willen de centrale verdediger een meerderjarig contract aanbieden. Pablo heeft bij zijn club Ceará nog een contract tot 2011. Als PSV de speler in de winterstop wil overnemen kost dat waarschijnlijk
enkele tonnen.
Categorie:
Tag(s):