zondag, 7. november 2010 - 13:27

Pyromaan slaat opnieuw toe in Vught

Vught

In de nacht van zaterdag op zondag was het rond 01.45 uur opnieuw raak met autobranden in de gemeente Vught. Op de Kastoerisstraat is een poging gedaan om een auto in brand te steken welke geparkeerd stond pal langs een woning.

Een oplettende buurtbewoner kon door snel ingrijpen voorkomen dat deze auto in brand vloog. Wel liep deze auto lichte brandschade op aan de voorzijde. De technische recherche heeft onderzoek verricht rondom de auto.

Korte tijd later, om 2.35 uur kwam er een melding binnen van een autobrand op de kruising van de Raadhuisstraat met de Leeuwensteinlaan in Vught. Hier stond bij aankomst van de brandweer een taxibusje in brand.

Technisch onderzoek
De brandweer bluste de brand waarna de technische recherche ook hier een uitgebreid onderzoek is gestart. Hiervoor sloot de politie de complete staat af en heeft met speurhonden in het nabij gelegen park nog naar sporen gezocht.

11e en 12e melding
Inmiddels waren dit de 11e en 12e melding van een autobrand in een maand tijd in Vught. De politie is met man en macht bezig de autopyromaan op te sporen maar tot op de dag van vandaag loopt deze nog vrij rond.

De schrik zit er goed in bij de inwoners in Vught, niemand durft zijn auto nog onbeheerd ergens achter te laten omdat men bang is dat hun auto het volgende doelwit kan zijn van de autopyromaan.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):