donderdag, 30. december 2010 - 17:48 Update: 08-07-2014 1:01

Radosavljevic keert toch terug bij ADO Den Haag

(Elfvoetbal) Het is ADO Den Haag niet gelukt om het contract van spelverdeler Aleksandar Radosavljevic te verlengen. De club was al enige tijd in gesprek met de middenvelder, maar de onderhandelingen zijn stukgelopen op de financiën.

De zaakwaarnemer van Aleksandar Radosavljevic heeft ADO laten weten dat de speler volgende week gewoon weer komt trainen. Een transfer naar een andere eredivisieclub is daarmee nog niet van de baan, maar wel minder waarschijnlijk. De zaakwaarnemer had eerder gezegd dat Radosavljevic waarschijnlijk niet meer bij ADO zou terugkeren. De beste man is daar dus op teruggekomen.

John van den Brom zegt tegen VI dat hij hoopt dat de 31-jarige Sloveen dit seizoen nog wel volmaakt in Den Haag. "Hij is een belangrijke speler in ons elftal. Ik hoop dat hij blijft, hoewel hij nu de mogelijkheid heeft te vertrekken."

Dit heeft te maken met een clausule in zijn contract. Die stelt Radosavljevic in staat om tijdens de winterstop naar een andere club over te stappen. De middenvelder kwam deze zomer transfervrij van het Griekse Larissa.
Categorie:
Tag(s):