dinsdag, 2. november 2010 - 11:47

Rechercheteam start onderzoek na overlijden 24-jarige Purl Vijent

Lelystad

Politie Flevoland is een rechercheonderzoek gestart na het overlijden van de 24-jarige Lelystedeling Purl Vijent. Zaterdagochtend werd Purl Vijent gewond aangetroffen op de Neringspassage in Lelystad-centrum.

Ondanks dat het slachtoffer direct werd overgebracht en opgenomen in een ziekenhuis verslechterde zijn toestand en overleed Purl Vijent zondagavond aan zijn verwondingen. Het rechercheteam ART-10 onderzoekt de toedracht van zijn overlijden en gaat uit van een misdrijf.

Rond 06.30 uur werd Purl Vijent door voorbijgangers op de Neringspassage aangetroffen. Ambulancepersoneel ontfermde zich over de man die direct werd overgebracht naar een ziekenhuis. Zondagavond overleed Purl Vijent in het ziekenhuis in Lelystad.

Voor het rechercheteam ART-10 zijn er sterke aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf. Omdat onduidelijk is wat er is gebeurd en wie er bij het incident betrokken zijn vraagt politie Flevoland de hulp van het publiek.

Getuigen die informatie hebben over wat zich heeft afgespeeld in de nacht van vrijdag 29 op zaterdagochtend 30 oktober waarbij Purl Vijent betrokken was, worden dringend verzocht contact op te nemen met politie Flevoland, rechercheteam ART-10. Dat kan via de gratis Opsporingstiplijn: 0 8 0 0 – 6 0 7 0 Of via politie Flevoland: 0 9 0 0 - 8 8 4 4

Heb jij belangrijke informatie maar blijf je liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via: 0 8 0 0 – 7 0 0 0
Provincie:
Tag(s):