donderdag, 11. november 2010 - 10:24

Sander V. voor de rechter

Dordrecht

In Dordrecht staat vandaag agent Sander V. voor de rechter. Hij wordt verdacht van de moord op het 12-jarige meisje Milly Boele uit Dordrecht.

Sander V. wordt verdacht van en vervolgd voor moord, seksueel misbruik, wederrechtelijke vrijheidsberoving en het verbergen van het lichaam van het meisje dat bij hem in de straat woonde.

Tijdens de behandeling van de zaak werd duidelijk dat V. via zoeksites heeft gezocht naar kinderporno. Als verklaring hiervoor gaf V. aan dat hij er nooit bewust naar gezocht heeft en als hij al iets tegenkwam, het direct heeft weg geklikt.

Sander V. heeft Milly met een broekriem gewurgd en ontkent haar seksueel geweld heeft aangedaan. Wel zegt hij de borsten van Milly te hebben aangeraakt.

De vader van Milly zei tijdens de slachtofferverklaring geen woede te willen voelen voor Sander V. 'Hij mag niet zo'n grote rol in ons leven spelen'. Voor de familie van Milly was het na haar verdwijning al snel duidelijk dat zij niet ver kon zijn, alleen van een buurman die politieagent was hadden zij dit niet verwacht.
Provincie:
Tag(s):