woensdag, 8. september 2010 - 16:06

Scholiere (16) neergestoken bij Rotterdamse school

Rotterdam

Woensdagmiddag is bij een steekpartij nabij een school aan de Ramlehweg in Rotterdam een 16-jarig meisje neergestoken. ‘Een 19-jarige Rotterdamse verdachte werd nog diezelfde middag aangehouden’, meldt de politie woensdagmiddag.

Rond 14.30 uur kreeg de politie een melding van een steekincident op de Ramlehweg. Agenten gingen hier naartoe. Op de Ramlehweg troffen zij een gewonde vrouw aan. De 16-jarige Rotterdamse was aanspreekbaar en gaf aan dat zij kort daarvoor was aangevallen door haar ex-vriend. Hij had haar meerdere malen gestoken.

Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. Zij verkeert inmiddels buiten levensgevaar. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dader. Tijdens het onderzoek werd metroverkeer rond het Oostplein stilgelegd omdat de jongeman mogelijk in de metro zou zitten. Dit bleek niet het geval.

De verdachte 19-jarige Rotterdammer werd rond 15.30 uur aangehouden in Spijkenisse. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.


Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):