donderdag, 9. december 2010 - 12:49 Update: 08-07-2014 0:28

Sexy geklede Lady Gaga in hartje Amsterdam

Amsterdam

Fans van Lady Gaga kunnen vanaf vandaag hun popidool bewonderen in hartje Amsterdam.

Helaas is het niet de echte, maar weglopen doet ze in ieder geval niet wanneer je met haar op de foto wil.

Vanochtend heeft modejournalist Fiona Hering aan wekenlange speculaties over de ‘looks’ van het nieuwe beeld van Lady Gaga een einde gemaakt toen zij samen met een Lady Gaga look-a-like het extravagante beeld in Madame Tussauds onthulde.

Het Amsterdamse beeld draagt een huidkleurige bodysuit van Maison Martin Margiela, een witte blazer en enorme plateauzolen. Ze heeft een torenhoog paars haarstuk met tot op het middel reikende platina lokken, zoals ze juli 2009 te zien was buiten het Phoenix Hotel in Kopenhagen Denemarken. Haar beeld staat in ‘Music’ waar ook sterren staan als Justin Timberlake en Jennifer Lopez. Gasten kunnen naast hun heldin ‘on stage’ poseren of achter een zogenaamde ‘keytar’ plaatsnemen voor een unieke foto.

"De vraag om Lady Gaga op te nemen was overweldigend," aldus Boet Hensen, directeur van Madame Tussauds Amsterdam. “Het is een behoorlijke uitdaging geweest om de details van de onthulling van de acht beelden strikt geheim te houden, maar de fans lijken zeker genoten te hebben van het mysterie. Wij kijken al uit naar de andere stijlen bij onze zusterattracties zoals ze in de loop van de dag onthuld worden in Londen, Berlijn, New York, Las Vegas en Hollywood.
Categorie:
Tag(s):