dinsdag, 17. augustus 2010 - 12:09

SKSG Kinderopvang schaft nieuwe auto's aan

Groningen

SKSG Kinderopvang heeft drie nieuwe auto’s aangeschaft ten behoeve van het vervoer van de kinderen in de regio Westerkwartier. De vierde auto is in bestelling. De SKSG-auto’s zijn opvallend en vrolijk beplakt in de huisstijlkleuren. "In het Westerkwartier kan men straks niet meer om de auto's heen".

De auto’s zijn aangeschaft omdat helaas niet alle kinderen lopend of op de fiets naar de BSO kunnen komen. Daarvoor zijn de afstanden soms te groot en is een percentage kinderen te jong. Tot voorkort werd veelgebruikt gemaakt van taxi's en zo af en toe een eigen auto van een medewerker. Met de nieuwe auto's haalt de SKSG een extra stuk kwaliteit en flexibiliteit in huis.

De kinderen vinden de auto's heel stoer en willen er graag in rijden en uitstapjes maken. Dat wordt ook volop gedaan. Ze zijn al naar de kinderboerderij geweest en naar de speeltuin in het stadspark en binnenkort gaan ze picknicken. De pedagogisch medewerkers zijn ook dolenthousiast en zijn de uitstapjes volop aan het plannen!
Provincie:
Tag(s):