woensdag, 8. december 2010 - 14:47

Slachtoffer in auto onder van Brienenoordbrug is doodgeschoten

Rotterdam

Het slachtoffer, dat afgelopen zondagmiddag rond 14.00 uur dood in een auto onder de Van Brienenoordbrug aan het Toepad werd aangetroffen, is door vuurwapengeweld om het leven gekomen. Dit meldt de politie woensdag.

Inmiddels heeft er sectie plaatsgevonden en is de identiteit van het slachtoffer vastgesteld. ‘Het gaat om een 42-jarige man uit Hoogvliet. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen’, aldus de politie.

Geleende auto
De auto waarin het slachtoffer zat, had de 42-jarige man zaterdag 4 december geleend van een vriend. Hij keerde die nacht echter niet terug bij zijn gezin in Hoogvliet, maar werd zondagmiddag in levenloze toestand aangetroffen onder de Van Brienenoordburg.

Een team van 20 rechercheurs is een uitgebreid onderzoek gestart naar de exacte achtergrond en toedracht van het misdrijf.

De politie verzoekt mensen die het slachtoffer in de nacht van zaterdag op zondag hebben gezien of meer informatie hebben die waardevol kan zijn voor het onderzoek om contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.
Provincie:
Tag(s):