donderdag, 30. september 2010 - 14:13

Slechthorende jongeman geslagen

Groningen

en 17-jarige jongeman uit Hoevelaken is woensdagavond geslagen. De jongen was samen met een vriendin bij de McDonalds aan het Hoendiep in Groningen. Om onduidelijke redenen ontstond op enig moment een woordenwisseling tussen het tweetal en een andere jongeman en vrouw.

De 17-jarige jongeman ging daarna met zijn vriendin op de fiets weg. Als snel werd het tweetal klemgereden door een donker gekleurde auto. Uit de auto kwam het stel waarmee ze eerder een woordenwisseling hadden gehad. De man sloeg de 17-jarige jongen tegen het hoofd, waardoor zijn gehoorapparaat is gesneuveld. Ook zijn vriendin wordt geslagen en haar fiets wordt vernield. Bovendien worden bedreigende woorden geuit. De aanleiding is volstrekt onduidelijk.

De verdachten zijn vermoedelijk tussen de 18 en 20 jaar. De mannelijke verdachte had lichte snor- en baardgroei en droeg een witte winterjas met capuchon met bontkraag. De vrouwelijke verdacht had een licht getinte huidskleur en droeg een bruine ¾ jas. De politie onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):