woensdag, 17. maart 2010 - 23:28

Sluiting politiebureau in Axel

Axel

Politie Zeeland sluit met ingang van 22 maart 2010 het politiebureau in Axel. In de periode tot 22 maart is het bureau vanwege verhuizing zeer beperkt bereikbaar.

De politie houdt vanaf 22 maart op woensdagen van 09.00 - 12.00 uur spreekuur in de gemeentelijke vestiging (voormalig stadhuis) aan de Markt 1 te Axel. De gemeente Terneuzen heeft deze ruimte aangeboden om op die manier een vaste plaats voor de politie in de kern te behouden.

Voor het doen van aangiften kunt u tot 22 maart (maar ook daarna) op afspraak terecht op het bureau aan de Rosegracht 15 in Terneuzen. Dit bureau is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak kan gebeld worden naar het reguliere telefoonnummer 0900-8844. Voor het doen van aangifte van feiten als fietsdiefstal, auto-inbraak of vernieling staat de internetsitewww.politie.nl/Zeelandter beschikking.

Bij een delict als woninginbraak of bij minder valide personen komt de politie ter plaatse en wordt de aangifte direct opgenomen.

Politie Zeeland sluit kleinere ondersteunende bureaus zoals Axel vanwege efficiencymaatregelen. Doordat er geen politiebureau meer in Axel is, betekent het niet dat de politie niet aanwezig is. De politie zal, naast het spreekuur, op onregelmatige tijden in het gebied aanwezig zijn en haar taken uitvoeren. Ook voor spoedeisende meldingen, via het alarmnummer 112, kan de politie snel aanwezig zijn.

De medewerkers die werkzaam waren op het bureau in Axel worden ondergebracht in het politiebureau in Terneuzen.
Provincie:
Tag(s):