donderdag, 7. oktober 2010 - 21:59

Spectaculaire vuurwerkshow Brandweer Barneveld

Barneveld

Op vrijdag 8 oktober 2010 organiseert de jubilerende Brandweer Barneveld, samen met de Stichting Wereld Ei-dagen en de Barneveldse Middenstandsvereniging (BMV) een spectaculaire vuurwerkshow op het Torenplein in Barneveld.

In het kader van het 100-jarig bestaan van de Brandweer Barneveld wordt voor het eerst in de geschiedenis een vuurwerkshow vanaf de trans van de toren van de Oude Kerk gehouden. De vuurwerkshow begint om 21.00 uur.

Voordat de spectaculaire vuurwerkshow begint, kunnen geïnteresseerden gratis meedoen aan een lampionnenoptocht. De optocht vertrekt vanaf Barnies Kipcorner (Kapteijnstraat 8, Barneveld) en komt via een wandeling door het centrum uit bij de Oude Kerk. Een dweilorkest begeleidt de optocht en de vuurwerkshow muzikaal. Om 21.00 uur start de vuurwerkshow, onder andere vanaf de trans van de toren van de Oude Kerk.

Op vrijdag 8 oktober 2010 staat de parkeerplaats op de Kapteijnstraat vanaf 12.00 uur in het teken van gezond eten. Food4you, hét kennisfestival over gezond en lekker eten komt naar Barneveld. Een karavaan met 18 opleggers komt met diverse activiteiten naar Barneveld. In de verschillende opleggers komen verschillende thema’s aan bod, zoals kinderen en eten, gezond eten en een kleine tentoonstelling.
Provincie:
Tag(s):