maandag, 25. oktober 2010 - 12:00 Update: 08-07-2014 1:02

Speler Telstar: 'Het wordt tijd dat iemand hier een kogel krijgt'

(Elf Voetbal) Mike Boelee heeft zich in de nesten gewerkt. Via twitter meldde de verdediger van Telstar dat het tijd werd dat zijn trainer Jan Poortvliet een kogel krijgt.

Boelee (20) werd vrijdag buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd met FC Eindhoven. De huurling van AZ reageerde zijn frustraties af met tweets. "Sommige mannen maken beslissingen maar weten never nooit waarom ze iets doen", schreef hij. "En voor zulke mannen moet je respect hebben, ehmm NEE! Ze willen me echt kapot maken hiero. 't Wordt tijd dat iemand hier een kogel krijgt."

Telstar wil nog niet offcieel reageren op de dreigende taal van Boelee. Trainer Poortvliet en technisch directeur Toon Beijer willen eerst met de speler zelf praten. Vandaag praat Telstar ook met AZ over de kwestie.

In de media reageert de technisch directeur luchtig op het voorval. "Wij vinden dat een speler bijna alles tegen de trainer moet kunnen zeggen, als het maar binnen vier muren blijft. Twitter is wat ons betreft niet bestemd om te reageren op keuzes van de trainer. Dat hebben we spelers eerder verteld, maar dat drong blijkbaar niet tot iedereen door. Van de krachttermen die Mike gebruikt, lig ik niet wakker. Ik weet hoe Mike is. Een prima jongen die op de training altijd keihard werkt", zegt Beijer in Noordhollands Dagblad.
Categorie:
Tag(s):