dinsdag, 5. oktober 2010 - 21:57

Stankoverlast na inbraak in Kamperland

Kamperland

Uit een stacaravan op een vakantiepark in Kamperland kwam zo'n erge stank dat ter plaatse onderzoek is uitgevoerd door politie en brandweer.

De buren klaagden over vreselijke stank. De beheerder van het vakantiepark is vervolgens bij de caravan gaan kijken en heeft de eigenaren in kennis gesteld. De eigenaren, die van ver moesten komen, kwamen op dinsdag 2 oktober kijken naar hun stacaravan.

Het bleek dat er tijdens hun afwezigheid tussen vrijdag 24 september en zondag 3 oktober was ingebroken. Op het eerste oog ontbrak er niets uit de stacaravan, maar de stank was overweldigend. Politie en brandweer werden vervolgens opgeroepen.

In de caravan werd een vloeistof gevonden die zeer waarschijnlijk de stank veroorzaakte. De brandweer is in beschermende kleding naar binnen gegaan om de stof te onderzoeken. Uit deze metingen bleek dat er geen concentraties aangetroffen werden die gevaarlijk zijn. Wat voor stof het precies is, kon niet worden vastgesteld. Er zijn monsters genomen die opgestuurd zijn voor onderzoek.
Provincie:
Tag(s):