donderdag, 2. december 2010 - 11:57 Update: 08-07-2014 1:01

Student MasterClass dicht kloof tussen studenten en bedrijven

Haarlem

Bedrijven staan in de rij om goede studenten aan zich te binden, terwijl studenten vaak problemen hebben om bij de gewenste starterfunctie terecht te komen.

Student Masterclass organiseert daarom in de week van 11 t/m 15 april 2011 een masterclass waarbij topstudenten op hbo-niveau met topbedrijven in contact worden gebracht. Het doel is om de kloof tussen het bedrijfsleven en (bijna-)afgestudeerde studenten te verkleinen.

Student
Door het organiseren van de masterclass komen studenten tijdens hun studie al in contact met aantrekkelijke bedrijven. Tijdens deze week kunnen studenten laten zien aan de bedrijven waarom zij de ideale kandidaat zijn voor een starterfunctie of stageopdracht. Daarnaast krijgen de studenten de kans om het netwerk al op jonge leeftijd uit te breiden.

Alle studenten op hbo-niveau met een aan economie- of marketinggeoriënteerde opleiding komen in aanmerking om deel te nemen.

Bedrijf
Door het organiseren van de masterclass krijgen bedrijven een gehele week de beschikking over de 75 beste hbo-studenten in het derde of vierde leerjaar.
Categorie:
Tag(s):