maandag, 11. oktober 2010 - 14:11

Supermarkt in Nijkerk overvallen

Nijkerk

Een supermarkt aan de Brink is maandagochtend overvallen door twee gewapende mannen. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Het duo wist na bedreiging van twee medewerkers een onbekend geldbedrag buit te maken en ging ervandoor. Niemand raakte gewond bij de overval. Beide daders zijn nog voortvluchtig.

Even voor 08.30 uur bedreigden de twee mannen een vrachtwagenchauffeur die op dat moment aan het laden en lossen was bij het filiaal. De chauffeur moest onder bedreiging van een vuurwapen, of iets wat daarop leek, de winkel binnen.

In het filiaal waren op dat moment twee medewerkers aan het werk. De medewerkers moesten onder bedreiging van het wapen de kluis wijzen. Nadat de daders de buit binnen hadden gingen ze er vandoor in onbekende richting. De politie is op dit moment bezig met een technisch onderzoek en buurtonderzoek. De winkel was op het moment van de overval nog gesloten.

Getuigen gezocht
De slachtoffers zijn hevig geschrokken en kunnen op dit moment nog geen signalement opgeven van de daders. Wel is het duidelijk dat het gaat om twee mannen die mogelijk kort voor de overval door getuigen gezien zijn in de omgeving van de winkel. Hebt u iets gezien of gehoord neemt u dan contact op met de recherche in Ede.
Provincie:
Tag(s):